Klaverbank/ Botney Cut Experience IV

Do 27 sept 2012 (18:00) – za 29 sept 2012 (ca 6.00u)

vertrek en aankomst: haven van Lauwersoog

Prijs: EUR 230,-

Dit is de meest uitgebreide en spectaculaire zeetocht die je in Nederlandse wateren kunt maken. Omdat we twee nachten en één volle dag op zee gaan varen, kunnen we veel verder van de kust komen. Dit maakt dat we twee interessante zeevogelrijke gebieden kunnen bezoeken: de Klaverbank en de Botney Cut. Op deze tocht kun je in Nederland ervaren hoe vogels leven op volle zee; een unieke mogelijkheid. Speur met ons mee over de golven, geniet van het eindeloze weidse uitzicht en ervaar de adrenaline kick als er plotsklaps een zeldzame soort pal achter de boot opduikt!

Download hier een uitgebreide beschrijving van deze tocht.

Geef je snel op. Er is nu nog plek!

Grauwe Pijlstormvogel (Bart Vastenhouw)

Grauwe Pijlstormvogel (Bart Vastenhouw)

Comments are closed.