Botney Cut Experience V

Net terug van de eerste najaarstocht van het jaar! De Botney Cut Experience, alweer de vijfde keer dat we deze epische tocht mochten organiseren. Eindelijk hadden we eens prima weer op zee en was het water voor het overgrote deel van de tocht, lekker vlak. Opnieuw hebben we allerlei bijzondere geheimen van de zee kunnen ontrafelen (dagvlinders op zee, vleermuizen, een pelagisch bosje werkt!, …). Omdat we van deze leuke tocht een mooi reisverslag willen schrijven zijn we nog op zoek naar mooie foto’s. Aan de mensen die mee zijn geweest daarom het verzoek of zij misschien een paar foto’s willen delen en een selectie naar ons op zouden willen sturen ( pterodroma.adventures@gmail.com ). We zouden er erg blij mee zijn!

Verder willen we iedereen er op wijzen dat er nog twee dagtochten voor dit jaar gepland staan. Eén op 6 oktober en één op 19 oktober. Deze vertrekken beide vanuit Den Helder en kosten 40 euro. Ze zitten al voor een groot deel vol, maar er zijn op dit moment nog ca 15 plaatsen op beide tochten. voor meer info zie de Tochten 2013 pagina.
BCE V zonsondergang

Foto: Sander Lagerveld

Comments are closed.